Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Veljača 07, 2012, 13:34:31
Forum Pomoć Traži Prijava Registracija
Novosti: SMF - Upravo instaliran!

+  UKIJ Forum
|-+  Općenita kategorija
| |-+  Općenite rasprave
| | |-+  ...JuČer...DaNaS...SuTra...
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: [1] Dolje Ispis
Anketa
Pitanje: U skautima atmosfera općenito je:
bila bolja prije 5 godina   -2 (33.3%)
sada je najbolja   -2 (33.3%)
pravo vrijeme tek dolazi   -2 (33.3%)
ne razumijem se u atmosferska događanja   -0 (0%)
što je atmosfera??   -0 (0%)
Ukupno Glasova: 6

Autor Tema: ...JuČer...DaNaS...SuTra...  (Posjeta: 1695 )
Wizard
Novi član
*

Expelliarmus

« : Ožujak 04, 2009, 03:46:35 »

CoolDragi moji!!! Cool

Ovdje Vam je dopušteno:

- pisati o svim zgodama i nezgodama (javnim i tajnim) koje su vas zadesile u skautskom stažu, a nikako ne smiju biti zaboravljene
- prisjetiti se starijih, sada manje aktivnih članova, njihovih "mudrih izreka" i ostalih postignuća
- napisati sve što vas čini zadovoljnima ili nezadovoljnima
- pisati o tome što ste htjeli prije, što imate danas, što želite u budućnosti ( hm...zvuči li ovo kao da se kandidiram za načelnika sela??)  Namigujem
- pisati što god želite primjerenog sadržaja

....neka slova teku....
rtgfrderfgzhtgjuhkmnbvhnjmkloiuhzgtrqewfsdavxhdzedkfjgutmvnfhgjtkpqowieurzthgjfkdlsčamvngfhdjmandhfzrtwerqeadcyvxbchfhgmbmnhkhoupuzojugtnjfhzd
Evidentirano

Čarobira vas vaš Wizard!
nadripjesnik
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #1 : Ožujak 04, 2009, 11:52:01 »

CoolDragi moji!!! Cool

Ovdje Vam je dopušteno:

- pisati o svim zgodama i nezgodama (javnim i tajnim) koje su vas zadesile u skautskom stažu, a nikako ne smiju biti zaboravljene
- prisjetiti se starijih, sada manje aktivnih članova, njihovih "mudrih izreka" i ostalih postignuća
- napisati sve što vas čini zadovoljnima ili nezadovoljnima
- pisati o tome što ste htjeli prije, što imate danas, što želite u budućnosti ( hm...zvuči li ovo kao da se kandidiram za načelnika sela??)  Namigujem
- pisati što god želite primjerenog sadržaja

....neka slova teku....
rtgfrderfgzhtgjuhkmnbvhnjmkloiuhzgtrqewfsdavxhdzedkfjgutmvnfhgjtkpqowieurzthgjfkdlsčamvngfhdjmandhfzrtwerqeadcyvxbchfhgmbmnhkhoupuzojugtnjfhzd

Budući da sam ja aktivni član od ne tako nedavne 1996. godine, jasno je da sam najviše adekvatan govoriti o svim doživljajima u posljednjih 13 godina koje su se dogodile u tom mom skautskom životu, a najbolji je dokaz to što sam JA SAAM na svoje oči gledao sve te događaje, divne i krasne, uzbudljive...
Najbolji mi je doživljaj bio susret s Billom Clintonom u Bijeloj Kući kada je on saam osnovao UKIJ. To je bilo tako konačno! Tada nam je podijelio marame i ordenje, sašio košulje sam na svojoj mašini što sam na svoje oči vidio. Tada je govorio o svom skautskom životu i o tome kao je on kad je bio mlad prehodao bosim nogama Mt. Everest. to je učinio za jednog popodneva u siječnju 1900. Slušali smo njegove doživljaje kojima nas je svakom minutom fascinirao iznova.
Drugi, recimo zanimljiv suret, bio mi je 2003. godine na Pantovčaku gdje je gostovao Dalaj-lama, a ugostio ga tada pokojni Franjo Tuđman. Počastili su nas univerzalnim sprejom za imregniranje cipela. Bilo je to tako općenito! Govorili su mnogo i motivirano. Suosnivač Stjepan Mesić cijelo je vrijeme spuštao iskaze F. Tuđmana govoreći o svojim danima izviđaštva u Drugom svjetskom ratu u svojoj udruzi gdje je obavljao funkciju portira i prodavača namirnica u kantini. Dalaj-lama je bio vjerojatan.
Mogao bih govoriti danima... Lijepo je to prisjetiti se...
Evidentirano

...potpisujem...
Wizard
Novi član
*

Expelliarmus

« Odgovor #2 : Ožujak 04, 2009, 18:46:32 »

Ah....da, bila su to krasna vremena Cerim se
Još i danas se sjetim sa suzom u oku svega što smo zajedno proživjeli...nego...imam i ja jednu zanimljivu...stiže nakon što odgledam petak 13. u Cinestaru!

Čarobira vas vaš Wizard!
Evidentirano

Čarobira vas vaš Wizard!
nadripjesnik
Novi član
*

Profil WWW
« Odgovor #3 : Ožujak 04, 2009, 20:04:40 »

Wizard? To je Wyhngko?
Evidentirano

...potpisujem...
Wizard
Novi član
*

Expelliarmus

« Odgovor #4 : Ožujak 06, 2009, 18:09:51 »

ha? ...nevermind Namigujem

Uglavnom, prije svega se ispričavam, još sam pod dojmom filma pa zato malo kasnim...ali evo me!

Kamp: Jankovac 2002...najveći kamp i jedan od meni najdražih! Bio sam voditelj poletaraca kojih je bilo, zamislite, čak 9 Cerim se...ali sasvim dovoljno za jednu prekrasnu avanturu;) Bilo je tu svega, smijeha, plača, vrištanja, kotrljanja, padanja, grižnje, kuglanja, lisica, štakora, golaća u jezerima....i tako Cerim se

Ali meni je posebno bila zanimljiva jedna osoba - miss G. iz Nijemaca koja je bila tamo s ekipicom iz već spomenutog mjesta! Ona je po zanimanje novinarka, ukoliko se sjećam dobro. No, to je nebitno! Bitnija stvar koja je dirnula cijeli kamp bila je njezina upala...hm....ne znam ni danas što se to točno upalilo, ali nekaj na vratu Smješko Ništa prestrašno, nije bila u životnoj opasnosti, samo malo preplašena jer ipak tamo nije bio doktor, ili bilo kakva supstanca koja bi pridonjela izlječenju.

Uglavnom, kako je miss G. već imala istih problema, a poletarci nisu znali odgovor na njezino pitanje: ŠTO MI JE TO NA VRATU!?, G. je imala pripremljene neke lijekove, antibiotike mislim, koje je trebala piti svakih 8 sati! 

I krenulo je....na prozor planinarskog doma obješena je agenda lječenja miss G. Namigujem Tko bi primjetio da je vrijeme da G. popije lijek morao je uzbuniti cijeli kamp! .....

....i išlo je to tako polako dok jedne večeri,upravo nakon što su poletarci "ugledali" Godzilu u svojoj sobi poznatoj pod nazivom štakor domesticus, nije počela padati kiša Jezik

U planinarski dom u prizemlje preselilo se i staro i mlado kampa, među njima i miss G., a na straži te noći je bila Adela koja je imala za zadatak probuditi G. tamo negdje u noći da ona popije lijek.

I sad ide ta scena...ja, iako sam trebao spavati, nisam mogao, te sam Adeli pravio društvo! I sad, vrijeme je za lijek i Adela kreće probuditi miss G.

Ulazi u prostoriju, s baterijom u rukama jer nije bilo nikakve struje tamo, i kreće u dobrotvornu misiju, prima miss G. za nogu da ju probudi....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAAAAAAAAAAA.....Vrišti miss G., vrišti Adela, vrište poletarci...........vrištim ja!

............................................................gotovo je sve...................................................................

No međutim nije bilo nikaj gotovo....miss G se toliko prepala Adele da je počela vrištati, Adela se prepala nje pa je počela vrištati, poletarci zamislili Godzilu i počeli vrištati, ja zamislio vrištanje i počeo vrištati Cerim se

Svi smo završili nakon toga manje više pod stresom i laganim PTSP-om, a danas...danas se samo slatko nasmijemo na to i pomislimo kako je lijepo bilo na tom kampu Smješko

I ponovio bih ga!

Pozdrav cijeloj ekipi tog kampa, posebno miss G. bez koje ne bi bilo toliko zanimljivo i uzbudljivo!

Eto....next Cool

Čarobira vas vaš Wizard!
« Zadnja izmjena: Ožujak 06, 2009, 18:14:07 Wizard » Evidentirano

Čarobira vas vaš Wizard!
 Str: [1] Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Pokreće MySQL Pokreće PHP UKIJ Forum | Powered by SMF 1.1.7. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!