ha? ...nevermind

Uglavnom, prije svega se ispričavam, još sam pod dojmom filma pa zato malo kasnim...ali evo me!
Kamp: Jankovac 2002...najveći kamp i jedan od meni najdražih! Bio sam voditelj poletaraca kojih je bilo, zamislite, čak 9

...ali sasvim dovoljno za jednu prekrasnu avanturu;) Bilo je tu svega, smijeha, plača, vrištanja, kotrljanja, padanja, grižnje, kuglanja, lisica, štakora, golaća u jezerima....i tako

Ali meni je posebno bila zanimljiva jedna osoba - miss G. iz Nijemaca koja je bila tamo s ekipicom iz već spomenutog mjesta! Ona je po zanimanje novinarka, ukoliko se sjećam dobro. No, to je nebitno! Bitnija stvar koja je dirnula cijeli kamp bila je njezina upala...hm....ne znam ni danas što se to točno upalilo, ali nekaj na vratu

Ništa prestrašno, nije bila u životnoj opasnosti, samo malo preplašena jer ipak tamo nije bio doktor, ili bilo kakva supstanca koja bi pridonjela izlječenju.
Uglavnom, kako je miss G. već imala istih problema, a poletarci nisu znali odgovor na njezino pitanje: ŠTO MI JE TO NA VRATU!?, G. je imala pripremljene neke lijekove, antibiotike mislim, koje je trebala piti svakih 8 sati!
I krenulo je....na prozor planinarskog doma obješena je agenda lječenja miss G.

Tko bi primjetio da je vrijeme da G. popije lijek morao je uzbuniti cijeli kamp! .....
....i išlo je to tako polako dok jedne večeri,upravo nakon što su poletarci "ugledali" Godzilu u svojoj sobi poznatoj pod nazivom štakor domesticus, nije počela padati kiša

U planinarski dom u prizemlje preselilo se i staro i mlado kampa, među njima i miss G., a na straži te noći je bila Adela koja je imala za zadatak probuditi G. tamo negdje u noći da ona popije lijek.
I sad ide ta scena...ja, iako sam trebao spavati, nisam mogao, te sam Adeli pravio društvo! I sad, vrijeme je za lijek i Adela kreće probuditi miss G.
Ulazi u prostoriju, s baterijom u rukama jer nije bilo nikakve struje tamo, i kreće u dobrotvornu misiju, prima miss G. za nogu da ju probudi....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaAAAAAAAAAAA.....Vrišti miss G., vrišti Adela, vrište poletarci...........vrištim ja!
............................................................gotovo je sve...................................................................
No međutim nije bilo nikaj gotovo....miss G se toliko prepala Adele da je počela vrištati, Adela se prepala nje pa je počela vrištati, poletarci zamislili Godzilu i počeli vrištati, ja zamislio vrištanje i počeo vrištati

Svi smo završili nakon toga manje više pod stresom i laganim PTSP-om, a danas...danas se samo slatko nasmijemo na to i pomislimo kako je lijepo bilo na tom kampu

I ponovio bih ga!
Pozdrav cijeloj ekipi tog kampa, posebno miss G. bez koje ne bi bilo toliko zanimljivo i uzbudljivo!
Eto....next

Čarobira vas vaš Wizard!